Här på Kinds Järn jobbar vi hårt för att ha en bra järnhandel med ett brett utbud av produkter allt från hushållsartiklar till byggmaterial och trädgård.

Vi har på senaste jobbar hårt för att dela upp järnhandeln i tydliga avdelningar för olika intressen tex jakt och trädgårdsprodukter.

När vi ändå var i farten och fräschade upp affären så började jag tänka på hur personalens arbetsrum ser ut och att även de kanske behöver piggas upp så jag började surfa runt lite på nätet för inspiration. En sak jag fastnade för var att om man har tavlor med trevliga motiv på så piggar det upp bara det.

Hittade en snygg poster med olika slags chilifrukter på – den tänkte jag var både lite tuff och passar till det vi sysslar med. Tänkte också på att bilder av kaffe, kaffebönor, lattekonst osv brukar se extra inbjudande och hemtrevligt ut.

Det fanns så många olika motiv och idéer så jag funderar på att göra en hel tavelvägg så kan jag välja flera motiv och sen kanske mittemot att man har en stor poster för att väga upp men kanske istället någon slags naturbild kanske en skog eller en vacker trädgård.

Hittade på siten snygga posters av Monet – han är ju känd för sina harmoniska tavlor av trädgårdar och natur i milda färger. Såg att det fanns posterhängare också med magnet – då är det ju lätt att byta motiv och Monet tyckte ju om att måla av samma landskap fast vid olika årstider så man skulle kunna ha en av varje årstid att byta med så det även blir lite variation i fikarummet.

Jag har fått mycket idéer nu så tänkte ta en fika i lunchrummet med de andra och höra om dom tycker det är en bra ide.